joi, 4 martie 2010

Let's do it ROMANIA!

După o bună porţie de ciocolată, ca să mă revigoreze puţin după un curs adormitor, pus la o oră de lehamite de cei cu bune intenţii, m-am hotărât să vă dau de veste: este vorba despre campania de ecologizare "Let's do it Romania", o acţiune de voluntariat al cărei slogan este "Curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!".
Sună ciudat la prima vedere - cum adică să faci curăţenie în toată ţara, într-o singură zi? Ei bine, se prea poate. Campania românilor este inspirată de "Let's do it Estonia!", ce a avut un succes formidabil pe meleagurile baltice şi unde s-a strâns pentru curăţenie cam 20% din populaţia totală a ţării. E ceva, nu?
Ceea ce ştiu până acum este că acţiunea va avea loc în septembrie, anul curent, iar pentru a lua parte la ea nu trebuie decât să intri pe http://www.letsdoitromania.ro/ ca să te înscrii, să îţi mai culegi câte o informaţie sau două care te-ar interesa, ori să dai vestea mai departe.
Septembrie, 2010, Let's do it Romania! Va fi un moment de responsabilizare şi de senzibilizare la nivel naţional, cu două puncte comune: noi şi noi.
Ca o dovadă că se poate, iată clipul celor din Estonia:

Un comentariu:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere